Om os

Haderup Skovservice har mere end 35 års erfaring indenfor skovpleje, tynding, skovning og flishugning.

Om virksomheden

Haderup Skovservice blev grundlagt for mere end 35 år siden og har specialiseret sig i skovpleje, tynding, skovning og flishugning for skovejere og arealforvaltere i det meste af Jylland.

​Haderup Skovservice A/S har i dag samme ejer som Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S.

​Det fælles ejerskab og tætte samarbejde mellem virksomhederne giver synergi og mulighed for optimering af værdikæden fra skoven til de færdige træprodukter. Bedre udnyttelse af råtræet og effektiviseringer er tiltag, som tilsammen rammer bundlinjen hos skovejerne. ​

Den 14. Juni 2022 havde vi besøg af TV MidtVest, se indslaget her.

Søstervirksomheden Willemoes Skovservice

Haderup Skovservice A/S har i foråret 2023 købt 50% af Brdr. Willemoes Skovservice I/S, og Brdr. Willemoes Skovservice I/S ændrer dermed navn til Willemoes Skovservice A/S.

Derfor vil I som kunder opleve, at der kan komme maskiner og medarbejdere både fra Haderup Skovservice og Willemoes Skovservice til at håndtere arbejdsopgaverne.

Med dette samarbejde føler vi os rigtig godt klædt på til at møde kunderne med den samme høje standard, kvalitetsbevidst rådgivning, projektering og udførelse af såvel store som små opgaver.

​Vore kunder

Kunderne hos Haderup Skovservice A/S er såvel private som offentlige ejere og forvaltere af skov- og naturarealer. Vi projekterer og udfører såvel små opgaver, som helt store projekter i totalentreprise.

​​​​Med en topmoderne maskinpark og særdeles rutinerede og erfarne medarbejdere, kan vi altid tilbyde teknisk optimale løsninger til konkurrencedygtige priser​.

Medarbejdere

Skov- og landskabskonsulent

​Esper Thygesen

Skov- og landskabskonsulent

Thomas Jacobsen

Skov- og landskabskonsulent

Anders Røhr Lauritzen​

Skov- og landskabskonsulent

Gert Gammelgaard

Forstkandidat

Jess Jørgensen

Direktør

Dann Handberg Madsen

Bogholderi og økonomi

Susanne Nielsen

Administration

Vibeke Handberg Madsen